​Vores værdier

Social og faglig dannelse

På Egense friskole & Naturbørnehus
går social og faglig dannelse hånd i hånd.

Social og Faglig dannelse

Gennem året har vi mange aktiviteter, som styrker både elevernes faglige og sociale dannelse. Vi er en skole som vægter faglighed højt, men det er lige så vigtigt for os, at vores børn trives socialt.

Derfor har vi b.l.a. mange årlige begivenheder, som f.eks. cykelløb, lejrtur og arbejdsdage, hvor eleverne lærer på andre måder end den typiske tavleundervisning. Aktiviteterne giver sammenhold og styrker fællesskabet blandt både børn og forældre. På den måde bliver skolen en del af os alle og noget vi værner om.

Vi tror på, at tryghed giver bedre faglighed

Hvis børn er trygge og trives fungerer de bedre fagligt. Det er svært at lære noget, når man ikke kan lide at gå i skole af den ene eller den anden grund eller tør at komme i børnehave. I Egense Friskole og i vores Naturbørnehus går vi op i, at børnene har det godt og er trygge ved personalet. De lærer også, at vi alle ikke er ens, er lige gode til det hele og at det er OK.  

Store og små er ofte sammen

​Vi er en lille friskole og et lille naturbørnehus og derfor arbejder vi ofte på tværs og alle kender alle. Til emneuger er børnehaven ofte sammen med skolen, hvor store og små arbejder sammen. De små lærer, at de store børn ikke er farlige og de store lærer, at man skal passe på de små og hjælpe dem. Det giver dem alle tryghed, trivsel og udvikler deres sociale evner

​Der er ikke langt til en voksen

Vores lærere og pædagoger arbejder tæt sammen – og alle børn kender alle voksne. Det tætte samarbejde betyder, at vi hurtigt får øje på situationer, der kræver en ekstra faglig eller pædagogisk indsats. Her kan vi reagere hurtigt og inddrage forældrene med det samme. Vejen fra opmærksomhed til handling og opfølgning hos os er kort. Samtidig er der en stor faglighed i personalegruppen, og beslutninger kan træffes hurtigt, men velovervejet.​

"Egense friskole vurderes stadig til at være en lille veldrevet friskole, hvor nærvær, tryghed og faglig udvikling fortsat er centrale værdier."

- Tilsynsførende,
"Tilsynserklæring for skoleåret 2021/2022"

Sidste skoledag fejres d. 27. juni. kl. 16:30
24-06-2024
Vi afslutter skoleåret med maner med et arrangement på sportspladsen d. 27. juni 2024 kl. 16:30
Læs hele nyheden

Indmeld dit barn til en hverdag i barnets ånd

Indmeldelse til friskolen eller naturbørnehuset

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det sker i Egense Friskole & Naturbørnehus

Glimt fra hverdagen

Skoleleder

Artur Stryjak

Daglig træffetid: kl. 8.00 – 15.00

​​Telefon: 26 82 95 74

E-mail: as@egefrisk.dk  ​​

Lovpligtige oplysninger

Cookie- og privatlivspolitik

Egense Friskole

Kystvej 52, Egense
​9280 Storvorde

​Telefon: 98 31 18 07

E-mail: info@egefrisk.dk

CVR: 43017217

Egense Naturbørnehus

Bådebyggervej 5, Egense
​9280 Storvorde​

​Telefon: 42 30 96 46

E-mail: as@egefrisk.dk 

Egense FRITTER

Telefon: 22 25 70 84