​Egense Friskole

årlige begivenheder på egense friskole

Skolen har mange aktiviteter, der understøtter vores værdier

Første skoledag

Første skoledag er en meget speciel dag i Egense Friskole. Dagen adskiller sig muligvis en del fra andre skolers første skoledag i det den først starter om eftermiddagen ved 15.00 tiden. På den måde kan forældre deltage i ro og mag.

Vi samles i skolegården for at klappe de enkelte klassetrin ind i deres klasseværelser. Herefter er der ofte en fælles aktivitet, hvor forældrene deltager og efterfølgende spiser vi aftensmad sammen. Så siger eleverne farvel til deres forældre og dagen afsluttes med, at eleverne overnatter på skolen. Vi sørger for at alle elever er trygge og har forberedt især før-skolebørnene på den nye og spændende oplevelse.

Mini galleri - første skoledag


cykelløb

En årlig begivenhed er skolens store sponsor-cykelløb, hvor alle elever og små beboere i børnehuset kører runder på deres egne cykler og samler penge ind til forskellige formål. Børnehusets beboere kører også runder på små valgfri transportmidler - oftest skub-scootere og lignende. Dagens er ofte en velbesøgt begivenhed, der styrker skolens og byen Egenses fællesskab.

Julemarked

​Hvert år er der Julemarked i Egense Forsamlingshus, hvor Egense Friskole & Naturbørnehus også deltager. Vi indsamler gaver fra en række lokale sponsorer og så sælger vi lodder. Standen bemandes ofte af vores store skoleelever sammen med deres forældre eller lærere, hvilket understøtter deres sociale og faglige dannelse.

Mini galleri - julemarked

Lejrskole

Hvert andet år er alle elever på skolen afsted på lejrskole. Turen går ofte forskellige steder hen, men ofte sover vi i telt, spiser mad omkring bålet og hygger os med forskellige aktiviteter, der understøtter vores fællesskab og børnenes forhold til naturen.

Mini galleri - lejrskole

Fastelavn

Selvfølgelig afholder vi også fastelavn på Egense Friskole & Naturbørnehus. Vi klæder os ud og slår katten af tønden i Egense Forsamlingshus.

Skolernes motionsdag

Egense Friskole afholder også Skolernes Motionsdag, på tværs af klassetrin. Det lærer vores elever at tage hensyn til hinanden og samarbejde. Vores idrætslærere er ofte rigtig kreative med at finde på spændende og sjove aktiviteter for eleverne. Eksempelvis besøgte vi AaB Flootball i 2022.

Mini galleri - skolernes motionsdag

Gratis Babymotorik Kursus
27-05-2024
Vil du gerne forbedre dit barns grovmotorik og få tips til, hvordan du aktiverer barnet hjemme? Kurset er målrettet børn i alderen 6 til 18 måneder og foregår over 3 torsdage i juni. Forløbet er gratis.
Læs hele nyheden

Indmeld dit barn til en hverdag i barnets ånd

Indmeldelse til friskolen eller naturbørnehuset

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det sker i Egense Friskole & Naturbørnehus

Glimt fra hverdagen

Skoleleder

Artur Stryjak

Daglig træffetid: kl. 8.00 – 15.00

​​Telefon: 26 82 95 74

E-mail: as@egefrisk.dk  ​​

Lovpligtige oplysninger

Cookie- og privatlivspolitik

Egense Friskole

Kystvej 52, Egense
​9280 Storvorde

​Telefon: 98 31 18 07

E-mail: info@egefrisk.dk

CVR: 43017217

Egense Naturbørnehus

Bådebyggervej 5, Egense
​9280 Storvorde​

​Telefon: 42 30 96 46

E-mail: as@egefrisk.dk 

Egense FRITTER

Telefon: 22 25 70 84