Hvem er vi?

Kystvej 52, Egense
9280 Storvorde
info@egefrisk.dk

Vi bruger Facebook pixel, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto.

Vi bruger MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et Amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA. Dette er dit navn, din e-mail og eventuelt dine præferencer. Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Dine oplysninger vil herefter blive slettet.

Vi har indgået en databehandleraftale med Mailchimp, der sikrer, at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder. Læs mere om Privacy Shield-aftalen her.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vore services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@egefrisk.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Egense Friskole
Kystvej 52, Egense